Pitanja i Odgovori

images.jpegCP VAUČERI
za odabrane velike trgovačke lance i centre
s do 50% trajno UMANJEG PLAĆANJA

P. Želim CP VAUČERE s 50% MANJEG PLAĆANJA - do roba u trgovačkim lancima i centrima.
Što se preporuča?
O. Preporučuje se upis sa najmanje "STANDARD" ČLANSKIM PAKETOM (198€(naravno, dobivate i robe u vrijednosti vaše upate iz ZELENOG PROGRAMA CGB), međutim, legitimni su upisi i sa svim drugim članskim paketima, što detaljnije možete vidjeti na stranici Pravila i Procedure.
images.jpeg
  • TRAJNO 35% Upisom PRVOG jednakovrijednog kupca (198€), naime, osim što dobivate CP Vaučer, ODMAH dobivate i TRAJNO 35% umanjenog plaćanja.
  • TRAJNO 50%  Upisom DRUGOG jednakovrijedog člana Koalicije štaviše, pored CP VAUČERA, TRAJNO dobivate 50% UMANJENOG PLAĆANJA! 
P. Super! Mogu li tu još nekako profitirati?
O. Svakako! Od svake POTROŠNJE kupaca (članova koalicije) ispod vas, vi uvijek dobivate određene vrijednosti u CP Vaučerima. PRIMJER: Mjesečnom potrošnjom samo jednog člana kojeg ste upisali u koaliciju (ili njegove obitelji) od npr. 500€ na hranu i druge potrepštine, gdje vi automatski ostvarujete (zajedno s bonus bodovima) vrijednost od cca. 300€ ili više u CP Vaučerima mjesečno uvijek sa do 50% umanjenog plaćanja!!
 
To su nevjerojatno veliki iznosi, čak i nekoliko desetaka puta veći nego u postojećim MLM sustavima i Direktnim prodajama. To je upravo zato što CGB nije niti MLM ni Direktna prodaja, već Koalicijska kupnja s unaprijeđenim oblikom grupne kupnje koja svoj sinergijski učinak koristi iz kontinuiranih velikih narudžbi i njima primjerenih rabata s tim da se SAV profit vraća članovima kompletne koalicije.

P. Kako do CP Vaučera s 50% UMANJENOG PLAĆANJA?
O. Detaljnije je objašnjeno na stranici Pravila i Procedure, ali treba naglasiti još jednu "posebnu posebnost", a ta je da uvijek kada "otkupljujete" ostvareni CP VAUČER, plaćate diskontnu cijenu uz ostvareni postotak UMANJENOG PLAĆANJA, međutim svako takvo plaćanje za "otkup" svog CP Vaučera je zapravo PLAĆANJE SAMOM SEBI!
Naime, svaki uplaćeni iznos uvijek se pribraja vašem tzv. revolving saldu (samoobnavljajućem saldu), koji služi za daljnje dupliciranje tj. ostvarenja CP Vaučera do dvostruke vrijednosti, i tako u nedogled.
Naravno, svako takvo plaćanje ROBNIH CP Vaučera (potrošnja) pozitivno se odražava na druge članove koalicije iznad vas.

P. Može li se takav obračun negdje vidjeti?
O. Svaki upisani član dobiva SVOJ elektronički ured (BackOffice), gdje mogu pratiti izvješća na dnevnoj bazi, s tim da se sve upisano danas – vidi već sutradan. Na tom BackOfficeu vide se i posebni bonus bodovi koji se obračunavaju jednom mjesečno.
 
P. U kojim trgovačkim lancima ili centrima mogu ostvarivati ove pogodnosti?
O. To je različito od države do države, ali uvijek se to nastoji obavljati u većim trgovačkim lancima, kako bi ove privilegije bile širom dostupne.
 
P. Daju li trgovački lanci te popuste?
O. NE, sve je bazirano na potrošnji koalicija i sva umanjena plaćanja odobravaju se, prema pravilima i procedurama isključivo prilikom pribave CP VAUČERA.
Jednom pribavljeni CP VAUČER vrijedi 100% (bez obzira s kolikim umanjenjem ste ga platili), i vrijedi za sve robe u određenim lancima, pa i za one koje su na trenutnim popustima/akcijama (ukoliko se sa pojedinim trgavačkim lancem posebno ne ugovore posebne uzance).... 


LogoBS.pngCP VAUČERI za BodySense® proizvode (ZELENI PROGRAM)
od 75% do 100% trajno umanjenog plaćanja
 
P. Kako do Meda s Ganodermom, ljekovitom poslasticom iz palete BodySense®
O. ZELENI PROGRAM kroz paletu super-proizvoda BodySense® nudi i poslasticu Med s Ganodermom, što je hit proizvod s izuzetnim učinkom na imunološki sustav čovjeka. Kutija sadrži 30 vrećica po maloprodajnoj cijeni (MPC) od 66€ s uključenim PDV-om.  U toj paleti super-proizvoda također su s istom cijenom u ponudi SuperFlaster protiv bola i SuperFlaster za mršavljenje.
 Price1.pngP. Mogu li dobiti UMANJENJE 50% na BodySense® proizvode BEZ ikakvih aktivnosti i biti samo ČLAN-KUPAC?
O. Možete, već sa uplatom 66€ (START članski paket) ili većom, ODMAH dobivate status člana i TRAJNO popust od 50% na robe ZELENOG PROGRAMA BodySense® Life (Privilegiranu Člansku Cijenu od 33€) 
PC.png 
P. Koliko bih ja konkretno, kao član CGB-a, imao koristi po upisu takvog ČLANA-KUPCA?
O. Dakle ovako. Osim što ČLAN-KUPAC prilikom svake kupnje ima popust od 50% (Privilegirana Članska Cijena: 33€), također po proizvodu dobiva vrijednost od 23€ u svoj kuponski revolving saldo čime se automatski vama ostvaruje CP Vaučere do vrijednosti cca. 12 do 15€ po proizvodu.
 
P. Kolika je zapravo cijena roba BodySense proizvoda?
O. Prilikom učlanjivanja cijena je 66€ po paketu, nakon čega se pribavlja po PRIVILEGIRANOJ ČLANSKOJ CIJENI od 33€. To je i cijena koju trebate naplaćivati svojim prijateljima, znancima ili rođacima ukoliko i kada te proizvode za njih, iz usluge, pribavljate.
Dakle umjesto 66€ cijena s 50% popusta je 33€.
Svojim članstvom u CGB-u, naime,vi tako i tako dobivate osim UMANJENOG PLAĆANJA od 25 do 50% od te članske cijene 33€ i još plus 50% vrijednosti SVAKOG vašeg CP VAUČERA u robi BodySense® kao BONUS POKLON.
 
UKRATKO (TABLICA):

Pristupom sa 66€ (uz 1 proizvod BodySense Life adekvatne tržne vrijednosti)ujedno se dobiva i PRVA BENEFICIJA:
TRAJNO / DOŽIVOTNO 50% popusta (dakle ČLANSKA PRIVILEGIRANA CIJENA od 33€) na sve BodySense proizvode

  • Upisom 1. (novog člana / kupca) sa 66€ dobiva se TRAJNO / DOŽIVOTNO dodatnih 25% popusta (na PRIVILEGIRANU ČLANSKU CIJENU od 33€ = 24,75€), a kroz ostvarene CP Vaučere i PLUS BONUS – još 50% u robi (16,50€), tako da je STVARNA ČLANSKA CIJENA = 8,25€ (od izvornih 66€)
  • Upisom 2. sa 66€ (ukupno 132€) dobiva se TRAJNO / DOŽIVOTNO dodatnih 30% popusta (na PRIVILEGIRANU ČLANSKU CIJENU od 33€ = 23,10€), a kroz ostvarene CP Vaučere i PLUS BONUS – još 50% u robi (16,50€), tako da je STVARNA ČLANSKA CIJENA = 6,60€ (od izvornih 66€)
  • Upisom 3. sa 66€ (ukupno 198€) dobiva se TRAJNO / DOŽIVOTNO dodatnih 35% popusta (na PRIVILEGIRANU ČLANSKU CIJENU od 33€ = 21,45€), a kroz ostvarene CP Vaučere i PLUS BONUS – još 50% u robi (16,50€), tako da je STVARNA ČLANSKA CIJENA = 4,95€ (od izvornih 66€)
  • Upisom 4. sa 66€ (ukupno 264€) dobiva se TRAJNO / DOŽIVOTNO dodatnih 40% popusta (na PRIVILEGIRANU ČLANSKU CIJENU od 33€ = 19,80€), a kroz ostvarene CP Vaučere i PLUS BONUS – još 50% u robi (16,50€), tako da je STVARNA ČLANSKA CIJENA = 3,30€ (od izvornih 66€)
  • Upisom 5. sa 66€ (ukupno 330€) dobiva se TRAJNO / DOŽIVOTNO dodatnih 45% popusta (na PRIVILEGIRANU ČLANSKU CIJENU od 33€ = 18,15€), a kroz ostvarene CP Vaučere i PLUS BONUS – još 50% u robi (16,50€), tako da je STVARNA ČLANSKA CIJENA = 1,65€ (od izvornih 66€)
  • Upisom 6. sa 66€ (ukupno 396€ /ili 2 x po 198€), dobiva se TRAJNO / DOŽIVOTNO dodatnih 50% popusta (na PRIVILEGIRANU ČLANSKU CIJENU od 33€ = 16,50€), a kroz ostvarene CP Vaučere i PLUS BONUS – još 50% u robi (16,50€), tako da je STVARNA ČLANSKA CIJENA = 0,00€ (od izvornih 66€)

Upisom 6 novih kupaca / članova sa po 66€ (ili samo 2 sa 198€), dakle, dobiva se TRAJNO / DOŽIVOTNO dodatnih 50% POPUSTA (tj. UMANJENOG PLAĆANJA kroz ostvarene CP Vaučere) – za gotovo sve CGB programe, a za vrhunski ZELENI PROGRAM (BodySense Life) i dodatnih 50% u robi, pri čemu sveukupna realna vrijednost dobave može biti i nevjerojatnih NULA EURA.


Kako je to moguće? Jednostavno; generalna filozofija je da se 100% PROFITA raspodjeljuje članovima / kupcima, dok dodatni bonusi od 50% "u robi" vrijednosno ipak sadržavaju onoliko razlike koja potrebna za pokrivanje osnovnih troškova.

 
P. Koliko je to povoljnije u usporedbi s drugima na tržištu?
O. Već i ČLAN-POČETNIK, putem CP Vaučera, dobiva čak 75% od maloprodajne cijene (od 66€).
 
Član CGB koalicije, dakle, već na početku  dobiva onoliki postotak beneficija, koliko dobivaju samo super-uspješni veterani tih sustava u svim robnim sustavima na svijetu...
Sa samo malo aktivnosti, minimalne opisane kvalifikacije (vidi: Pravila i Procedure), moguće je TRAJNO dobavljati BodySense proizvoda uz čak 100%.
 
P. Mogu li preuzimati BodySense® proizvode iz ZELENOG PROGRAMA i mimo ostvarenih CP VAUČERA?
O: Da, možete otkupljivati CP VAUČERE za ZELENI PROGRAM (BodySense) iako nisu ostvareni u elektroničkom uredu (BackOffice-e).
U tom slučaju CP VAUČER plaćate ovisno o osobno postignutom umanjenju plaćanja (0%, 25%, 30%, 35%, 40% 45% ili 50%) ali bez dodatno uvećane isporuke od 50% na vrijednost CP VAUČERA (koja je rezervirana isključivo za CP VAUČERE za ZELENI PROGRAM, ostvarenog putem BackOffice-a).
Umanjeno plaćanje (postotci) obračunavaju se na bazi PRIVILEGIRANE ČLANSKE CIJENE od 33€.
Za svaki ovako opisani otkup proizvoda, članu se dodavaju primjerene vrijednosti u njegov revolving saldo  .
images.jpegCP VAUČEROM do POLUGA ZLATA od 1g do 1kg, 999,9
do 50% trajno UMANJENOG PLAĆANJA

P. Zar se CP VAUČERIMA mogu dobiti i ZLATNE POLUGE s do 50% UMANJENOG PLAĆANJA?
O. Da, svi članovi koji žele štedjeti u ZLATNIM POLUGAMA (od 1g do 1kg), certificiranog sa 999,9 čistoće, osigurali smo promptnu isporuku.
 
P. Kolika je zapravo cijena ZLATNIH POLUGA dobijem li CP VAUČER s 50% UMANJENOG PLAĆANJA?
O. CP Vaučer je INTERNO SREDSTVO PLAĆANJA u Sustavu, pa prema tome i plaćate 50% MANJE, odnosno po trenutnoj cijeni na svjetskom tzv. SPOT tržištu, uvećanoj za uobičajenu "premiju" trgovcu zlatom.
Pritom je racionalnije otkupljivati veće gramaže jer se već od 5 grama nadalje rapidno umanjuje iznos "premije" u odnosu na njegovu trenutnu SPOT vrijednost.
 
P. Je li to legalno i plaća li se pritom kakav porez?
O. Ne samo da je 100% legalno, već je također i anonimno, a na tzv. "investicijsko zlato" (u POLUGAMA) ne plaća se porez. 
CP VAUČERI u drugim objavljenim programima CGB

images.jpeg

P. Primjenjuju li se ova pravila i u drugim objavljenim programima?

O. Pravila i procedure su, općenito, jednako postavljena, no s (objavljenim) specifičnostima u pojedinim programima.
 
P. Može li član sudjelovati u više programa?
O. Ne samo da može sudjelovati u više programa, već može koristiti ostvarene CP Vaučere iz jednog programa za robe i/ili usluge u drugom CGB programu – ukoliko taj drugi program nema nekih specifičnih ograničenja. Član, dakle, može istovremeno i opetovano sudjelovati u onoliko programa u koliko god se upiše.
 
P. Može li član iz jednog CGB programa upisati novog člana koalicije u potpuno drugi program?
O. Može.
CP VAUČERI i Crypto Valute
do 50% UMANJENOG PLAĆANJA

 MNOGI SU VEĆ ZARADILI MILIJUNE NA Crypto Valutama!

images.jpegP. Koje se Crypto Valute mogu dobiti za CP Vaučer? images.jpeg
O. Kada član izvrši svoj upis s uplatom članskog paketa ili većim iznosom u jednoj Crypto Valuti, načelno, u istoj valuti će mu se izvršiti i transferirati protuvrijednost neto postignutog CP VAUČERA, uz do 50% UMANJENOG PLAĆANJA!
 
P. Koje su to valute?
O. Uz Bitcoin, još 470 postojećih Crypto Valuta.
Prima ih već preko 100.000 kompanija u svijetu - kao regularno sretstvo plaćanja. 
 
P. Koliki pojedini iznos upisa može biti za ovaj program?
O. Od protuvrijednosti 66€ (88$) do 390.000€ (520.000US$), svi iznosi su legitimni.
 
P. Koje robe/usluge dobivam?
O. Za iznose od 66€ do 1.980€ dobiva se Startni CP Vaučer za robe ZELENOG PROGRAMA, dok se veći iznosi odnose na program TravelSense.
 
P. Ukoliko se predomislim, mogu li tražiti isplatu (u Crypto Valuti ili realnoj valuti EUR/USD)?
O. Osigurano je za ostvarenja svakog punog paketa TravelSense (bez potrebe obrazloženja) tzv. "Money Back Guarantee", s isplatom (transferom) u onoj Crypto Valuti u kojoj je izvršena uplata.
 
P. Da li je problem promjenitiCrypto Valutu je u realnu valutu, npr. EUR, USD, GBP?
O. Nije.
Sa Cripto Valutama se vrše bezbrojni mali transferi u zbroju stotinama miljarda vrijednosti godišnje (dosegnuta je kapitalizacija Crypto Valuta s gotovo 7 miljarda USD!), a to se nikad ne bi desilo, kad bi postojao problem mijenjanja u realne valute.
 
P. Mogu li za druge programe tj. za dobivanje CP Vaučera, izvršiti plaćanja u Crypto Valuti?
O. Možete, za sve programe platiti na objavljene adrese (račune) Crypto valuta.
 
P. Da li se može biti anoniman u CGB sustavu ako uplatim s nekom CryptoValutom ?
O. Da, potpuno, ukoliko je upisna uplata veća od 1.980€. Zatražite (jednostavnu) proceduru.

  images.jpeg