CGB11111.png


 

Koalicijska kupnja je vrlo specifičan model Grupne kupnje koji je istovremeno i svojevrsna Socijalna Mreža u osnovi baziran na IT-u (Informatičkoj tehnologiji) i Internetu i kao takav predstavlja nepresušni i raznovrsni izbor mogućnosti.

Određeni auto-servisi 
rad i ugrađeni djelovi

 

s CP VAUČERIMA do 60% UMANJENOG PLAĆANJA
 
images.jpegPreporučuje se upis sa najmanje "STANDARD" ČLANSKIM PAKETOM (198€), međutim, legitimni su upisi i sa svim drugim članskim paketima, što se detaljnije može vidjeti na stranici Pravila i Procedure.
 
 • Upisom PRVOG jednakovrijednog kupca/člana (198€), (ili ekvivalent) naime, osim što se dobiva CP Vaučer, ODMAH i TRAJNO 35% umanjenog plaćanja.
 • Upisom DRUGOG jednakovrijedog člana Koalicije (s 198€ ili ekvivalent) štaviše, pored CP VAUČERA,TRAJNO se dobiva 50% UMANJENOG PLAĆANJA! 
 • Trajna UMANJENA PLAĆANJA do 50% kroz KOALICIJSKU KUPNJU ostvarive su sa CGB Robnim Privilegiranim VAUČERIMA (CP VAUČER), i za određene AUTO SERVISE 
 • Svaki ostvareni CP Vaučer "otkupljuje" se uz do tada ostvareni postotak trajnog diskonta - uplatama SAMI SEBI na "revolving saldo".
 • Članovii dakle putem ostvarenih CP Vaučera ostvaruju do 50% UMANJENIH PLAĆANJA na iskazane cijene.
 • Važno je napomenuti da od svake POTROŠNJE kupaca (članova koalicije) ispod - uvijek se dobiva određene vrijednosti u CP Vaučerima.
PRIMJER: Mjesečnom potrošnjom samo jednog člana kojeg ste upisali u koaliciju (ili njegove obitelji) od npr. 500€ na hranu i druge potrepštine, automatski se ostvaruje (zajedno s bonus bodovima) vrijednost do cca. 200€ u CP Vaučerima mjesečno uvijek sa do 50% umanjenog plaćanja!!
 • To su nevjerojatno veliki iznosi, čak i do 20 puta veći nego u postojećim MLM sustavima i Direktnim prodajama.
 • To je upravo zato što CGB nije niti MLM ni Direktna prodaja, već Koalicijska kupnja s unaprijeđenim oblikom grupne kupnje koja svoj sinergijski učinak koristi iz kontinuiranih velikih narudžbi i njima primjerenih rabata s tim da se SAV profit vraća članovima kompletne koalicije.
 • Dakle, UMANJENA PLAĆANJA putem KOALICIJSKE KUPNJE ostvaruju se ISKLJUČIVO kod pribave samih CP VAUČERA kroz platformu CGB, gdje se isti po ostvarenju - "kupuju" za 50% njihove vrijednosti - uplatom SAMOM SEBI na osobni revolving virtualni saldo.
 • ...a sve to primjenom organizacije Koalicijske kupnje, bez ikakve prodaje, direktnog marketinga, piramide ili slično.
 • Međutim, sretnim vlasnicima CP VAUČERA, sustav CGB, uvijek za CP VAUČER pribavlja i prilaže platežno sretstvo pojedinog prodajnog mjesta(kartice za plaćanje ili bonovi), tako da se, bez iznimke, i standardno obavljaju kupnju željene robe ili usluge uz UŠTEDE od 50%.
 • Svaki upisani član dobiva SVOJ elektronički ured (BackOffice), gdje mogu pratiti izvješća na dnevnoj bazi, s tim da se sve upisano danas – vidi već sutradan. Na tom BackOfficeu vide se i posebni bonus bodovi koji se obračunavaju jednom mjesečno.
Jasno je da će ekonomski savjesni kupci zasigurno prigrliti novu "kulturu kupovanja"
- s CP Vaučerima...
  Uživajmo u lakoći kupovanja s 50% UMANJENOG PLAĆANJA !