CGB11111.png


 

Koalicijska kupnja je vrlo specifičan model Grupne kupnje koji je istovremeno i svojevrsna Socijalna mreža, u osnovi baziran na IT-u (Informatičkoj tehnologiji) i Internetu, i kao takav predstavlja nepresušni i raznovrsni izbor mogućnosti.
auto-djelovi za servisere
s CP Vaučerima do 75% UMANJENOG PLAĆANJA

images.jpeg

Auto-serviser upisuje se u CGB s članskim paketom PROFESSIONAL (1.980€) i za taj iznos dobiva članstvo i STARTNI CP Vaučer za 30 kom. aditiva* za dizel gorivo, a upiše li po jednog jednakovrijednog člana godišnje u ovaj ili bilo koji drugi program platforme CGB-a ima  privilegiju trajno (i BEZ ostvarenih CP Vaučera) nabavljati auto-dijelove s do 50% rabata. Naravno, korištenjem ostvarenih CP Vaučera, zbrojem navedenih rabata, ostvaruje se UMANJENO PLAĆANJE sve do 75%.

*Visoko-sofisticirani suvremeni aditivi ne samo što vrše unutrašnji film koji dramatično smanjuje unutrašnje habanje motora, već pored toga i smanjuje potrošnju goriva za 10-30%

Alternativni pristup u CGB je s članskim paketom GOLD (990€) i za taj iznos dobiva STARTNI CP Vaučer s 15 kom. aditiva za dizel gorivo, po upisu jednog jednakovrijednog člana u ovaj ili bilo koji drugi program platforme CGB-a ima  privilegiju kupovati auto-dijelove s ostvarenim CP Vaučerima uz umanjeno plaćanje od 75%.

Preuzimanjem adekvatne količine aditiva za dizel gorivo, serviser ne samo da kompenzira svoju uplatu, već svodi trošak upisnog članskog paketa zapravo na NULA Eura.

U oba načina pristupa CGB-u, automatski se postaje i član međunarodne asocijacije auto-servisera i vozačaAUSECO  (Automotive Service Coalition)

Upisom već PRVOG jednakovrijednog novog člana, član s ostvarenim CP Vaučerom bezuvjetno dobiva na stalni popust / rabat i do 50% OD ISPORUČITELJA, a k tome još i UMANJENO PLAĆANJE CP Vaučera od 50%, što znači da auto-dijelove može dobavljati uz UMANJENO PLAĆANJE čak do 75%.

Serviseri s dvostrukom zaradom („win-win“ situacija) ! Pored toga što serviseri mogu nabavljati dijelove i sa do 75% MANJEG PLAĆANJA, svojim članstvom u CGB-u omogućuju i drugim članovima CGB-a korištenje CP Vaučera za SERVISERSKE USLUGE. Dakle, prilikom plaćanja usluga servisa i ugrađenih dijelova za njihovo vozilo, naime, iako klijent ušteđuje do 50% pri nabavi CP Vaučera, serviser svakako naplaćuje svih 100%.

Upiše li serviser osobno dio svojih klijenata izravno u Sustav CGB, ostvaruje SEBI još nove i nove CP Vaučere od njihove potrošnje (od klijentovih CP Vaučera) u trgovačkim lancima, servisima, ili na trećim mjestima. Ostvarene CP Vaučere serviser tako može i sam koristiti za UMANJENO PLAĆANJE od 50% u trgovačkim lancima, ili za nabavu auto-dijelova - kako je opisano.