CGB11111.png


 

Koalicijska kupnja je vrlo specifičan model Grupne kupnje koji je istovremeno i svojevrsna Socijalna Mreža u osnovi baziran na IT-u (Informatičkoj tehnologiji) i Internetu i kao takav predstavlja nepresušni i raznovrsni izbor mogućnosti.

Rezervni djelovi za TRAKTORE za servisere
s CP VAUČEROM do 75% UMANJENOG PLAĆANJA

logos-890x349.jpg

Serviser za TRAKTORE upisuje se u CGB sa članskim paketom PROFESSIONAL (1.980€), za koji iznos dobiva STARTNI CP VAUČER za 30 kom. aditiva za dizel gorivo i članstvo, s privilegijom da trajno i BEZ ostvarenih CP VAUČERA dobavlja auto-djelove s do 50% rabata, sa upisom po jednog jednakovrijednog člana godišnje u ovaj ili bilo koji drugi program platforme CGB. 

Alternativni pristup je s članskim paketom GOLD (990€) za koji iznos dobiva STARTNI CP VAUČER s 15 kom. aditiva za dizl motore, i s pravom kupovanja auto-djelova s ostvarenim CP VAUČERIMA uzumanjeno plaćanje od 50%.

Preuzimanjem adekvatne količine adtiva za dizel gorivo, serviser kompenzira svoju uplatu, tako da zapravo trošak upisnog članskog paketa svodi na NULA Eura. 

U oba načina pristupa CGB, automatski se postaje i član međunarodne asocijacije AUSECO...

S ostvarenim CP Vaučerima, već sa upisom PRVOG jednakovrijedog kupca, član bezuvjetno dobiva, na stalni popust/rabat do 50% OD ISPORUČITELJA, i još UMANJENO PLAĆANJE CP VAUČERA od 50%, što znači da traktorske-djelove može dobavljati uz UMANJENO PLAĆANJE čak do 75%.

Serviseri u win-win situaciji. Naime, osim što djelove mogu nabavljati uz do 75% MANJEG PLAĆANJA, svojim članstvom u CGB, omogućuju drugim članovima CGB korištenje CP VAUČERA - KLIJENTIMA SERVISERA - prilikom plaćanja njihovih usluga servisa vozila i ugrađenih djelova njihove uštede do 50%, a na način da klijenti prilikom nabave CP Vaučera MANJE PLAĆAJU do 50%. Naravno, serviser će naplatiti 100%.

Ukoliko dio tih klijenata upiše u sustav dirktno sam serviser, još će i od njihove potrošnje CP Vaučera (u trgovačkim lancima ili u servisima, ili na trećim mjestima - svejedo je, sam ostvarivati nove i nove CP Vaučere a koje može koristiti za UMANJENO PLAĆANJE 50% u trgovačkim lancima ili za pribavu djelova - kako je opisano.